KURSER OCH WORKSHOPSkeramik kurser
 
KURSER 
Keramikkurs under 4 stycken Tisdagskvällar? Du kan vara nybörjare eller fortsättare, du börjar där du slutade 😃. Vi arbetar i stengodslera och går igenom de grundläggande teknikerna såsom ringling, kavling och drejning. På slutet glaserar vi dina alster.
Kostnad 2300:- inklusive fika och 3 kg lera och glasyr.  Gå till fliken produkter och välj ett startdatum på keramikkurser


PROVA PÅ KERAMIK
Vill du prova på att dreja eller kavla en mugg? Är ni ett kompisgäng, familj, möhippa eller firar någons födelsedag som vill göra något kreativt tillsammans ?  Under 3 timmar kan ni prova på att dreja och få en blick i lerans värld. 950:-inklusive fika. maila för bokning och överenskommelse om tid. 
Nya Helgkurser!
En helgkurs ger dig möjligheten att förkovra dig i lerans underbara värld i två dagar (kl. 11-16). Vi arbetar med olika tekniker såsom kavling, drejning, ringling. Ett tredje tillfälle ingår då vi glaserar våra alster (datum för glaseringen bestämmer vi tillsammans). Det ingår 3 kg lera och glasyr, samt lunch och fika.
KREATiVT ÄVENTYR
Ta arbetsgruppen, kompisgänget eller släkten på en kreativt äventyr. Under några timmar får du prova på drejning och känna känslan i lerans underbara värld samt prova på att måla en tavla i akryl. Ett tillfälle att släppa allt och våga vara kreativ. Maila johanssonc71@gmail.com  för mer information och hur vi kan skräddarsy Ert äventyr 😃

 
Alla kurser hålls i verkstaden i Träthultsmåla 106. Har du frågor maila johanssonc71@gmail.com